Tjenester

Hva vi tilbyr

Varmepumpe

Først og fremst en stor strøm besparende oppvarmings installasjon.

En god varmedistribusjon i huset / leiligheten med sirkulering av luften med innebygget luftrense system (NanoeX) som også fjerner lukt. 

Wifi styring så man enkelt med gratis bruk kan ha en app på mobilen for å styre varmepumpen og se og overvåke strømforbruket.

Timer funksjon for å senke temperaturen når huset er tomt på dagen og om natten eller man reiser bort. Så kan man enkelt gå inn å heve temperaturen om man skal hjem tidligere. 

På hytta eller om man reiser bort lengre perioder, med senking til vedlikeholdsvarme på 8-10 grader og så heve temperaturen et døgn før helgetureneller man skal hem så er det lunt og varm ved ankomst.  

Elegant og diskret gulv-modell i sortimentet for den som ikke ønsker å ha en inne-del som henger synlig oppe under taket.

Aircontition for kjøling på varme solfylte sommerdager er i alle modellene. Mange hytter her på sørlandet har montert varmepumper hovedsaklig for det behovet.

Kontakt oss

Vedlikeholdsservice

Bestill service på din varmepumpe.

Vi utfører service og jevnlig vedlikehold.
Det er viktig for å sikre optimal drift.

  • Oppretthold ytelse
  • Sikre lang levetid
  • Bedre besparelse
  • Bedre varmeeffekt
  • Anbefaler service hvert 2 år
Kontakt oss

Elektro

Jeg samarbeider med en autorisert elektro installatør i Sikringen-kjeden, slik at jeg, som også er elektriker allerede på befaringen kan besiktige og komme med løsning på strømtilførsel til Varmepumpen samt installering av evt ny kurs og forskriftsmessig tilkobling. Du sparer kostnader ved å begge installasjonene besiktiget og utført samtidig og med ett oppmøte.

Kontakt oss